1496866727194-1160036112

Divendres nit, la meva filla ha anat a dormir a casa d’una amiga. Aprofito per esbarjar-me una mica i surto a menjar uns nachos. Em truca la mare de l’amigueta, que el meu àngel té febre…😢😢😢😢

Que li farem…la vaig a buscar, quan té febre m’agrada estar amb ella, encara que es trobés a casa d’algun familiar l’hagués anat a buscar.

La meva filla té 7 anys i unes angines de cal quinze i en tres dies ha de marxar de colònies!!!!

Li recepten uns sobres..aiii mare meva…però si això és de grans..jo fins i tot ara, segons quins sobres, no me’ls puc ni prendre!!!

😨😨😨😨😨😨😨

En fi..nàuseas..això li provoquen..x més que he disimulat la meva adversió als sobres medecinals, segur q no ho he fet bé i m’ho ha notat. I jo veient-la amb les nàuseas i el mal trangol, és clar, solidaritzo amb ella(empatitzo) i apaaa a intentar buscar maneres q s’ho prengui passant-ho el millor possible, buscant solucions on potser no hi calen…en fi tres dies de barrejar el sobre amb sucre, donar-li amb xeringa, intercalar amb suc o amb iogurt líquid..bla..bla..

Marxa de colònies i m’envia un missatge de veu comunicant-me que no li ha calgut cap de totes les palafarnalies q jo li he facilitat…així és la vida..

Els pares i mares, en el fons, som uns pringats….

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s